KnowBe4

KnowBe4 offers a comprehensive portfolio of security awareness training and simulated phishing platforms, designed to maximize the effectiveness of cybersecurity defenses against social engineering and phishing attacks. Their services include:

  • Obuka za podizanje svesti o bezbednosti: KnowBe4 nudi opse┼żni sadr┼żaj za obuku koja uklju─Źuje video zapise, interaktivne module, igre i kvizove. Platforma prilago─Ĺena korisnicima ─Źini ovaj sadr┼żaj dostupnim organizacijama, omoguc╠üavajuc╠üi im da prilagode obuku prema svojim potrebama. Obuka ima za cilj da zna─Źajno smanji procenat zaposlenih sklonih phishing-u, obi─Źno sa preko 30% na manje od 5% u toku jedne godine.
  • Simulirani phishing napadi: Oni omoguc╠üavaju organizacijama da procene ranjivost svojih zaposlenih na phishing napade putem simuliranih phishing testova. Testovi su deo njihovih napora da stvore ÔÇ×human firewallÔÇť.
  • PhishER: Alat dizajniran da pomogne organizacijama da upravljaju imejlovima koje su njihovi zaposleni prijavili kao sumnjive. Ovo poma┼że u br┼żem i efikasnijem identifikovanju pretnji i reagovanju na njih.
  • Compliance trening: Kao deo svojih modula za obuku o uskla─Ĺenosti, KnowBe4 poma┼że organizacijama da ispune niz regulatornih zahteva, omoguc╠üavajuc╠üi im da se uvere da su u toku sa industrijskim standardima.
  • Upravljanje servisima: KnowBe4 nudi usluge za upravljanje servisima, gde na┼íi stru─Źnjaci postavljaju, odr┼żavaju i upravljaju programima obuke o svesti o bezbednosti za organizacije koje ne ┼żele da upravljaju njima interno.
  • ModStore: Korisnici mogu da istra┼żuju i biraju izme─Ĺu raznih sadr┼żaja vezanih za sajber bezbednost u KnowBe4 ModStore-u na osnovu njihovog nivoa pretplate. Informacije se stalno a┼żuriraju kako bi odra┼żavale najnovije sajber pretnje.
  • Dodatni alati: Da bi pomogao kompanijama da pobolj┼íaju svoje bezbednosne procedure, KnowBe4 nudi niz besplatnih alata, kao ┼íto su Phish Alert dugme, test ja─Źine lozinke i provera izlo┼żenosti e-po┼íte, izme─Ĺu ostalog.

KnowBe4's platform is praised for being both user-friendly and effective, which makes it a useful resource for businesses trying to improve their cybersecurity readiness and training. They have demonstrated their dedication to providing high-quality, efficient training solutions by being acknowledged by Forrester Research as a leader in security awareness training.

KnowBe4 Srbija