Microsoft 365

Bilo da planirate prelazak na Office 365 ili želite da optimizujete postojeće okruženje, došli ste na pravo mesto.

Frustrira vas što Office 2021 možete koristiti samo na jednom uređaju? Sa Microsoft 365, sve aplikacije možete imati na čak pet uređaja istovremeno, uz sinhronizaciju vaših mejlova u realnom vremenu na svakom od njih.

Ako vam je mejl server pretrpan, umesto sati provedenih u arhiviranju poruka, naš tim može da uvede funkciju automatskog arhiviranja za vas.
Problemi sa dolaznim i odlaznim mejlovima, kao što su nerazumljive greške prilikom povratka poslatog mejla, neka budu naša briga.

Da li želite da lako pretražujete mejlove svih vaših zaposlenih na jednom mestu? Samo nas pozovite.

Ako ste se ikada susreli s porukom da je excel dokument na kojem radite sa kolegama dostupan samo za čitanje zato što je navodno otvoren na drugom mestu – iako znate da to nije slučaj – sa Microsoft 365 taj problem postaje prošlost. Omogućava vam rad na fajlovima u realnom vremenu, bez ikakvih ograničenja u kolaboraciji.

Migracija na Microsoft 365

Zašto da pređete na Microsoft 365 ?

Microsoft je rešenje u klaudu koje omogućava svojim korisnicima da pristupe svojim dokumentima sa desktop računara, Mac računara, iOS ili Android uređaja.

Više ne morate da brinete o gubitku vaših podataka. Na lokalnim serverima podaci su ranjivi na hardverske i softverske probleme, korupciju, neovlašćeni pristup i malver. Takođe, jedna licenca za Office 365 omogućava korišćenje na pet različitih uređaja sa istim nalogom, što čini ovu uslugu veoma fleksibilnom i ekonomičnom.

Iako je gotovo svaka firma upoznata sa Office 365, ne iskoristi svaka firma njegove potencijale u potpunosti.

Tu dolazi Perspekta. Mi dobro poznajemo sve detalje Microsoft proizvoda, od implementacije do zaštite i upravljanja podacima. Iskoristili smo naše stručno znanje kako bismo pomogli firmama da maksimalno iskoriste Microsoft Office 365, mogli biste plaćati hiljade dolara za licence koje vam zapravo nisu potrebne.

Perspekta vam omogućava vrhunsku bezbednost, ubrzava usvajanje od strane korisnika, brže realizuje migraciju i konsolidaciju i kontinuirano prati resurse koji vam trebaju.

Microsoft proizvodi takođe imaju podršku 24/7 i dostupnost od 99,9% prema njihovom SLA (Service Level Agreement). Nikada ne žrtvujte produktivnost!