Vaš partner za prelazak na Microsoft 365

Migracija na Microsoft 365 od strane sertifikovanih specijalista

Sertifikovani Microsoft eksperti

Sposobni smo da obezbedimo uspešan ishod sa najkraćim mogućim zastojem. Našu ekipu čine iskusni stručnjaci, prisutni s nama dugi niz godina, osiguravajući Vaš mir I zadovljstvo.

Kompletne usluge migracije

Naši specijalisti će se pobrinuti za svaki aspekt Vaše migracije na Microsoft 365 od početka do kraja. Revizije, rukovanje podacima, priprema za sajber bezbednost, optimizacija procesa, obuka i buduće rešavanje problema - prepustite nama brigu o svemu.

Prilagođeni poslovni paketi

Ne primenjujemo pristup "jedan model odgovara svima". Svaka industrija, poslovanje, odeljenje i tim su različiti, tako da će vaš plan migracije biti krojen po meri.

Dobićete svog ličnog profesionalca za migraciju

Pozovite svog eksperta za migraciju iz Perspekte kad god Vam je potrebna pomoć. Ne ostavljamo stvari nedovršene – dobićete potpunu migraciju u klaud, podršku nakon migracije, kao i dugoročnu obuku i rešavanje problema, sve su to delovi usluge koju pruža Perspekta.

Zašto da odaberete Perspektu kao partnera za migraciju

Budite produktivni bilo gde

Nastavite da radite na istom dokumentu gde god da se nalazite, bez potrebe da pristupate službenom računaru računaru u kancelariji. Ako Vaš tim radi na dokumentima koji se sinhronizuju u trenutku, produktivnost će eksponencijalno rasti. 

Migracija Microsoft Srbija

Deljenje fajlova sa partnerima i klijentima

Imate ogromnu kolicinu podataka koju treba da posaljete klijentu mejlom? Zaboravite na komplikacije sa zipovanjem fajlova. Uz SharePoint, možete lako deliti fajlove u trenu i upravljati dozvolama za pristup. 

Fajlovi Microsoft Srbija